• whatsapp / Wechat: +8613609677029
  • jason@judipak.com
  • kategori

    Produk Artikel

    Tentang Kami

    Judi bungkusan geus hasil porsi kaperluan bungkusan tina retailers pikeun leuwih sapuluh taun. garis lengkep kami produk bungkusan ritel anu gampang sadia tur nawarkeun éta tren panganyarna na tersukses pikeun unik tur ngaropéa. Kalawan kapuasan customer na reorders di forefront nu, fokus urang dina produk inovatif geus diwenangkeun urang pikeun jadi pamimpin nyadiakeun produk kualitas dina harga nu lumrah. staf jualan pangaweruh urang téh aya nawarkeun bongbolongan kreatif sarta wijaksana pikeun mantuan Anjeun ngalengkepan gol bungkusan Anjeun. Urang ngabagéakeun kasempetan pikeun mantuan nu ngaropea bungkusan Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi gambar toko anjeun ngaliwatan labél custom, hangtags, wrapping kertas jeung kertas tas, tape washi na shoppers, kitu ogé buleud kado, dicitak jaringan sarta pita. Lanyard.

    Maca deui

    News & Kajadian

    
    WhatsApp Online Chat!