• whatsapp / WeChat: +8613609677029
 • jason@judipak.com
 • КАТЕГОРИИ

  Избрана Производи

  за нас

  Judi Packaging успешно ги опслужува потребите за пакување на трговците на мало повеќе од четиринаесет години. Нашата комплетна линија на малопродажни производи за пакување е лесно достапна и ги нуди најновите и најуспешните трендови за уникатно и приспособено. Со задоволството на клиентите и пренарачките во првите редови, нашиот фокус на иновативни производи ни овозможи да станеме лидер кој обезбедува квалитетни производи по разумни цени. Нашиот информиран продажен персонал е достапен за да понуди креативни и внимателни предлози кои ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели за пакување. Ја поздравуваме можноста да ви помогнеме да го приспособите вашето пакување за да го максимизирате имиџот на вашата продавница преку прилагодени етикети, тагови, хартија за завиткување и хартиени кеси, леплива лента и купувачи, како и кутии за подароци, печатено марамче и панделки. Ланјард.

  Прочитај повеќе

  Вести & Настани