• whatsapp / WeChat: +8613609677029
  • jason@judipak.com
  • Sharks vs. Avalanche: Hvad skal du se i NHL-playoff-serien i anden runde

SAN JOSE — Det er svært at tænke på, hvad der er det næste efter Sharks' dramatiske Game 7-sejr over Vegas Golden Knights, men Stanley Cup-playoff-showet skal fortsætte.

Nathan MacKinnon og Colorado Avalanche er næste gang for Sharks, hvor anden runde-serien begynder fredag ​​i San Jose.

Da han blev spurgt efter tirsdag aftens sejr, om han havde tænkt på Avs-serien endnu, gav Sharks-træner Peter DeBoer et suk og et grin, før han rystede på hovedet "nej". (Fyren kom jo netop fra at træne sit hold til en kæmpe sejr, der kommer bagfra.)

Men det forhindrede ikke os andre i at se fremad. Her er tre ting, du skal huske på, når du matcher anden runde med Colorado.

Selvfølgelig er en af ​​de største forskelle mellem Sharks og Avs på vej ind i denne serie, hvor meget hvile hvert hold har haft før starten af ​​anden runde. Colorado gjorde hurtigt arbejde med sin modstander i første runde, og slog Calgary Flames over i et fem-spils sæt.

San Jose havde en meget anderledes rute til anden runde, og spillede hele syv kampe mod Vegas. I betragtning af Sharks-Golden Knights-seriens utrolige fysiske karakter - der var ingen mangel på ekstrakurser under disse konkurrencer - vil San Jose helt sikkert gå ind i anden runde med lidt mindre tid til at trække vejret og omgruppere.

Manglen på en lang pause kunne dog også spille til Sharks' favør. San Jose går ind i serien med en sejrsrække på tre spil og selvtilliden til at komme tilbage fra ethvert underskud. Så selvom deres modstander vil ændre sig, vil Sharks allerede have fremdrift i næste runde.

Du kan måske se på papiret og se, at Sharks tog sæsonserien mod Avalanche 3-0-0. Husk dog, at Sharks ikke løb væk med nogen af ​​disse konkurrencer.

Efter at have gået op til 5-1 i anden periode af deres første møde den 2. januar, tillod San Jose Colorado at svare med tre mål for at gøre stillingen 5-4 sent i tredje frame. San Jose holdt fast i at vinde kampen med et mål.

Deres andet møde, den 1. marts, var mere ensidigt, men endte alligevel med, at Sharks vandt knebent 4-3.

Sharks bedste præstation mod Avalanche var en 5-2-sejr i deres finale i den regulære sæson. Efter at have overgivet det første mål på 2:56 i første periode, gravede San Jose dybt for at angribe tilbage med tre ubesvarede mål i den senere del af kampen. For at slå dette hold i en playoff-serie, skal Sharks være endnu bedre end det.

Team Teal kan starte med at tage det, der gjorde dem succesfulde mod Vegas, og anvende det på denne serie. Stærke starter – helst uden at give afkald på et mål i de første fem minutter – og offensive bidrag fra alle dele af opstillingen er fortsat vigtige.

Men måske er det bedste San Jose kan gøre, at lukke Colorados varme hænder. Ligesom de var nødt til at bremse Vegas' Mark Stone-ledede linje, bliver Sharks' forsvar nødt til at stoppe en andenlinjekombination indeholdende Mikko Rantanen, som fører alle Avs-skøjteløbere i slutspillet med ni point (fem mål, fire assists. )

Plus, ingen kan glemme MacKinnon, som har ført sit dominerende spil fra den ordinære sæson lige ind i slutspillet. Sharks har ildkraften til at imødegå Colorados fremadrettede angreb, men at holde disse spillere væk fra resultattavlen vil også være nøglen.

SAN JOSE – Sharks-cheftræner Peter DeBoer klassificerer Joe Pavelski som dag-til-dag, efter at kaptajnen pådrog sig en skræmmende skade under San Joses Game 7-sejr mod Vegas Golden Knights tirsdag.

Pavelski forlod kamp 7 ved 9:13-mærket i tredje periode efter at være blevet krydset af en faceoff af Cody Eakin og faldet til isen og ramt hans hoved. Nr. 8 blødte voldsomt og måtte hjælpes af isen af ​​et par af sine holdkammerater med et håndklæde, der blev holdt for hans hoved. DeBoer ville ikke specificere præcis, hvad Pavelskis lidelse var, men sagde, at toplinjeforwarden "følte virkningerne" af skaden og sandsynligvis ikke vil være med i rækken til kamp 1 i Sharks' anden runde Stanley Cup-playoff-serien mod Colorado Avalanche.

"Det kunne have været værre, du kunne have haft at gøre med et kraniebrud," sagde DeBoer til medierne efter torsdagens morgenskøjte. "Det var vi heldigvis ikke."

Pavelski tog ikke isen til træning torsdag, selvom pressen fik at vide, at han var i bygningen.

Holdkammeraterne Melker Karlsson og Tim Heed manglede også fra træning torsdag morgen. Joonas Donskoi, der missede kamp 7 mod Knights med en uspecificeret skade, skøjtede i en ikke-kontakt orange sweater tidligt torsdag morgen, men forlod isen, før træningen gik i gang. Micheal Haley vendte tilbage til træning for første gang siden han pådrog sig en skade under kamp 3 mod Knights.

Da DeBoer blev spurgt om status for spillere, der mangler fra træningen, opfordrede DeBoer det til, at holdet blev slået op ligesom alle andre hold, der stadig er i jagten på Stanley Cup.

Den tidligere NHL-dommer Kerry Fraser mener, at den fem-minutters store straf, der ændrede forløbet af spil 7 mellem Sharks og Vegas Golden Knights, var en dårlig opfordring, og det viser sig, at ligaen er enig.

Golden Knights general manager George McPhee fortalte journalister torsdag, at NHL ringede og undskyldte over for ham for opkaldet til Cody Eakin i den tredje periode af tirsdagens afgørende kamp.

"Ligaen nåede ud og undskyldte," sagde McPhee via The Las Vegas Review-Journal. "De lavede en fejl, og jeg er sikker på, at [embedsmændene] har det dårligt med det. De ønsker at få tingene rigtigt, som vi alle gør, når vi udfører vores arbejde."

Den fem minutter lange major for et farligt hit på Joe Pavelski åbnede sluserne for Sharks. Ned med 3-0, da Eakin gik til kassen, scorede San Jose fire mål på det efterfølgende powerplay for at tage en et-måls føring. Sharks vandt til sidst i forlænget spilletid på Barclay Goodrows serie-clinching-mål.

Efter kampen flåede Golden Knights-angriberen Jonathan Marchessault dommerne for deres "pinlige opkald" og sagde, at de hjalp Sharks med at "stjæle" spil 7.

Indtil det tidspunkt i serien var Sharks 4 for 29 i powerplayet, men Vegas' straffe-dræbende enhed kunne ikke forhindre Team Teal i at slette et tre-måls-underskud i løbet af fire minutter. Vegas kan klage alt, hvad den vil, men til sidst må Golden Knights se sig i spejlet.

Når det så er sagt, er det en svær pille at sluge at give af med fire mål på fire minutter, men at få ligaen til at indrømme, at det blæste opkaldet, er bare at hælde salt i såret.

Der er også dette: NHL Department of Hockey Operations meddelte, at dommerne Dan O'Halloran og Eric Furlatt, som var på isen til opkaldet, ikke vil dømme i den anden playoff-runde ifølge ESPN. O'Hallaron fører alle aktive NFL-dommere med 212 playoff-kampe, bemærkede ESPN.

Indlægstid: 26-apr-2019