• WhatsApp / WeChat: +8613609677029
  • jason@judipak.com
  • Sharks vs. Avalanche: què veure a la sèrie de segona ronda de playoffs de la NHL

SAN JOSE — És difícil pensar en què serà el següent després de la dramàtica victòria dels Sharks al 7è joc sobre els Vegas Golden Knights, però l'espectacle de playoffs de la Copa Stanley ha de continuar.

Nathan MacKinnon i Colorado Avalanche són els següents per als Sharks, amb la sèrie de segona ronda que comença divendres a San Jose.

Quan se li va preguntar després de la victòria de dimarts a la nit si encara havia pensat en la sèrie Avs, l'entrenador dels Sharks, Peter DeBoer, va fer un sospir i una rialla abans de sacsejar el cap "no". (Al cap i a la fi, el noi acaba d'entrenar el seu equip per aconseguir una gran victòria des de darrere.)

Però això no va impedir que la resta de nosaltres miréssim cap endavant. Aquí teniu tres coses a tenir en compte per al partit de segona ronda amb Colorado.

Per descomptat, una de les diferències més grans entre els Sharks i els Avs en aquesta sèrie és la quantitat de descans que ha tingut cada equip abans de l'inici de la segona ronda. Colorado va fer un treball ràpid del seu oponent de la primera ronda, apagant els Calgary Flames en un set de cinc jocs.

San Jose va tenir una ruta molt diferent a la segona ronda, jugant set partits complets contra Las Vegas. Atesa la naturalesa increïblement física de la sèrie Sharks-Golden Knights (no hi va haver escassetat d'extraescolars durant aquells concursos), San Jose segurament entrarà a la segona ronda amb una mica menys de temps per respirar i reagrupar-se.

La manca d'un descans llarg també podria jugar a favor dels Sharks, però. San Jose entra a la sèrie amb una ratxa de tres victòries consecutives i la confiança per tornar de qualsevol dèficit. Així, tot i que el seu oponent canviarà, els Sharks ja tindran impuls cap a la següent ronda.

Potser mirareu al paper i veureu que els Sharks es van endur la sèrie de temporada contra l'Avalanche per 3-0-0. Tingueu en compte, però, que els Sharks no van fugir amb cap d'aquests concursos.

Després de pujar 5-1 en el segon període de la seva primera reunió el 2 de gener, San Jose va permetre a Colorado respondre amb tres gols per fer el marcador 5-4 al final del tercer tram. San Jose va aguantar per guanyar el partit per un gol.

La seva segona reunió, l'1 de març, va ser més unilateral, però tot i així va acabar amb la victòria dels Sharks per 4-3.

La millor actuació dels Sharks contra l'Avalanche va ser una victòria per 5-2 a la final de la temporada regular. Després de rendir el primer gol a les 2:56 del primer període, San Jose es va aprofundir per atacar amb tres gols sense resposta a la darrera part del partit. Per vèncer aquest equip en una sèrie de playoffs, els Sharks han de ser encara millors que això.

L'equip Teal pot començar agafant allò que els va fer tenir èxit contra Las Vegas i aplicar-ho a aquesta sèrie. Els inicis forts, preferiblement sense renunciar a un gol en els primers cinc minuts, i les aportacions ofensives de totes les parts de l'alineació segueixen sent importants.

Però potser el millor que pot fer San Jose és tancar les mans calentes de Colorado. De la mateixa manera que havien de frenar la línia liderada per Mark Stone de Vegas, la defensa dels Sharks haurà d'aturar una combinació de segona línia amb Mikko Rantanen, que lidera tots els patinadors de l'Avs als playoffs amb nou punts (cinc gols, quatre assistències. )

A més, ningú es pot oblidar de MacKinnon, que ha portat el seu joc dominant des de la temporada regular fins als playoffs. Els Sharks tenen la potència de foc per contrarestar l'atac davanter de Colorado, però mantenir aquests jugadors fora del marcador també serà clau.

SAN JOSE - L'entrenador en cap dels Sharks, Peter DeBoer, classifica Joe Pavelski com a dia a dia després que el capità es va lesionar durant la victòria del 7è partit de San Jose contra els Golden Knights dimarts.

Pavelski va abandonar el joc 7 a les 9:13 del tercer període després d'haver rebut un cop d'enfrontament de Cody Eakin i caure al gel i colpejar-se amb el cap. El número 8 sagnava abundantment i alguns dels seus companys van haver d'ajudar-los a sortir del gel amb una tovallola al cap. DeBoer no va especificar exactament quina era la malaltia de Pavelski, però va dir que el davanter de primera línia estava "sentint els efectes" de la lesió i que probablement no estarà a l'alineació per al partit 1 de la sèrie de playoffs de la segona ronda de la Stanley Cup dels Sharks. contra l'allau de Colorado.

"Podria haver estat pitjor, podríeu haver estat tractant amb un crani fracturat", va dir DeBoer als mitjans després del patinatge matinal de dijous. "Per sort, no ho vam ser".

Pavelski no va prendre el gel per als entrenaments dijous, tot i que la premsa va dir que era a l'edifici.

Els companys d'equip Melker Karlsson i Tim Heed també estaven desapareguts als entrenaments dijous al matí. Joonas Donskoi, que es va perdre el partit 7 contra els Knights amb una lesió no especificada, va patinar amb un jersei taronja sense contacte dijous al matí, però va abandonar el gel abans de començar els entrenaments. Michael Haley va tornar als entrenaments per primera vegada des que es va lesionar durant el tercer partit contra els Knights.

Quan se li va preguntar sobre l'estat dels jugadors que faltaven a l'entrenament, DeBoer va dir que l'equip estava colpejat com qualsevol altre equip que encara buscava la Copa Stanley.

L'antic àrbitre de la NHL Kerry Fraser creu que la penalització important de cinc minuts que va canviar el curs del 7è joc entre els Sharks i les Vegas Golden Knights va ser una mala decisió, i resulta que la lliga està d'acord.

El director general dels Golden Knights, George McPhee, va dir dijous als periodistes que la NHL li va trucar i li va demanar disculpes per la trucada a Cody Eakin durant el tercer període del partit decisiu de dimarts.

"La lliga es va contactar i es va disculpar", va dir McPhee, a través de The Las Vegas Review-Journal. “Es van equivocar, i estic segur que [els funcionaris] se senten malament. Volen fer les coses bé com ho fem tots quan fem la nostra feina".

El major de cinc minuts per un perillós encert a Joe Pavelski va obrir les portes als Sharks. Per 3-0 quan Eakin va anar a l'àrea, San Jose va marcar quatre gols en el joc de poder posterior per avançar-se amb un gol. Finalment, els Sharks van guanyar a la pròrroga amb el gol de la sèrie de Barclay Goodrow.

Després del partit, el davanter dels Golden Knights Jonathan Marchessault va arrencar els àrbitres per la seva "trucada vergonyosa", dient que van ajudar els Sharks a "robar" el joc 7.

Fins a aquest moment de la sèrie, els Sharks eren 4 de 29 en el joc de poder, però la unitat de penalització de Vegas no va poder evitar que l'equip Teal esborrés un dèficit de tres gols en un període de quatre minuts. Vegas es pot queixar de tot el que vulgui, però finalment, els Cavallers d'Or s'han de mirar al mirall.

Dit això, renunciar a quatre gols en quatre minuts és una píndola difícil d'empassar, però que la Lliga admeti que ha volat la trucada és només abocar sal a la ferida.

També hi ha això: el Departament d'Operacions d'Hoquei de la NHL va anunciar que els àrbitres Dan O'Halloran i Eric Furlatt, que estaven al gel per a la convocatòria, no oficiaran a la segona ronda de playoffs, segons ESPN. O'Hallaron lidera tots els àrbitres actius de la NFL amb 212 partits de playoffs treballats, va assenyalar ESPN.

Hora de publicació: 26-abril-2019