• whatsapp / Wechat: +8613609677029
  • jason@judipak.com
  • wartos

    • Thanksgiving Day is coming…

      Thanksgiving Day is coming…

      Thanksgiving paper bags are a great addition for your Thanksgiving celebration. They will fit all of your party needs. These bags can be used during the Thanksgiving Day Game time to hold treats, party favors, coupons and more. They are even great to keep those small things in them like money whe...
      Maca deui
    • The first choice to create the unique packaging

      The first choice to create the unique packaging

      High quality tissue paper is the first choice to create the unique packaging.Our premium-quality paper has been carefully selected, cutting edge technique and environmental protection. Luxury wrapping paper is a necessary home decor and makes a strong impact on your home. Gift wrapping tissue pap...
      Maca deui
    • Christmas tissue wrapping paper

      Christmas tissue wrapping paper

      This Christmas season, give the gift of luxury and sophistication. Our tissue wrapping papers are made from high-quality paper and can be customized with your logo. So, whether you’re looking for a gift for the person who has everything or just want to add a little extra elegance to your holiday ...
      Maca deui
    • Features and uses of tissue paper

      Features and uses of tissue paper

      The trademark paper is used for packaging after printing. Ordinary wrapping paper is mostly used for general commodity packaging, and the quality requirements are not strict. It can be divided into: ordinary wrapping paper, special wrapping paper, trademark wrapping paper, oil-proof paper, moistu...
      Maca deui
    • Daur kantong balanja: reformulating na redesigning pikeun revolusi bungkusan salajengna

      Daur kantong balanja: reformulating na redesigning pikeun revolusi bungkusan salajengna

        Kantong balanja plastik sigana janten bagian tina siklus. Sateuacan 1800s, kantong balanja teu aya; shoppers dipaké baskets atawa boga sudagar nganteurkeun ka imah maranéhanana, sakumaha ogé pangiriman balanja online kiwari. Kantong kertas sumping nalika aranjeunna gampang sareng murah pikeun ngahasilkeun masal, o ...
      Maca deui
    • Skenario aplikasi kantong balanja kertas Kraft

      Skenario aplikasi kantong balanja kertas Kraft

      Lamun datang ka handbags, hiji produk well-dipikawanoh, lamun balanja di toko kayaning pakean, sapatu jeung tas, a handbag geulis bakal disadiakeun pikeun konsumén mawa barang. Tangtosna, tas tangan henteu dugi ka industri ieu. Numutkeun kana kantong anu béda, aya sababaraha kagunaan anu béda, sapertos ...
      Maca deui
    • Larangan kantong plastik New Jersey dimimitian dinten ayeuna.Tips terang sateuacan angkat ka toko.

      Salawasna ngabalikeun kantong kosong anu tiasa dianggo deui kana karanjang anjeun mangrupikeun salah sahiji rahasia pikeun ngatasi larangan kantong 4 Méi New Jersey. Dina Rebo, 4 Mei, kantong plastik anu dianggo sakali bakal dilarang di konter kasir di sadaya toko, ogé kantong kertas di toko grosir ageung.
      Maca deui
    • Naon bédana kertas tisu MF sareng MG?

      MACHINE FINISHED (MF) MF nangtung pikeun Machine Finished. Nalika jaringan didamel éta ngalangkungan séri pengering. The dryers dijalankeun dina speed sarua jeung nyieun jaringan nu boga tékstur sarua dina saban gigir. Tissu bakal lemes mun kabaran. Kami nawiskeun tisu ieu di White, K ...
      Maca deui
    • Coles nawiskeun kantong balanja anu didamel tina sampah laut sareng plastik daur ulang

      Ranté supermarket Australia Coles parantos ngaluncurkeun kantong balanja kalayan 80% plastik daur ulang sareng 20% ​​plastik runtah laut. Runtah laut pikeun kantong balanja laut anu tiasa dianggo deui pangecér dicandak tina saluran cai laut Malaysia sareng daérah darat. Kantong éta saluyu sareng Coles ...
      Maca deui
    • Desain bungkusan tina karton kraft

      Kraft paper is a common material in packaging design. It is often used in the outer packaging of coffee, tea, handbag and so on. The quantitative range is from 80g / m2 to 120g / m2. There are differences between roll paper and fla...
      Maca deui
    • Awéwé misahkeun jalma saatos nunjukkeun kumaha leres nutup kantong kado Natal

      Ksenia Senn ngungkabkeun téknik gancang nya pikeun nyumputkeun kado dina kantong kado tanpa pita atanapi anduk kertas, anu nyababkeun teu satuju diantara panongton-sanaos sababaraha urang kaget ku téknik ieu, anu sanés ngan saukur teu gaduh waktos Bungkus kado tangtosna sanés tugas pangbasajanna. -ti bungkusna...
      Maca deui
    • Pituduh blogger Wallingford ngeunaan ngayakeun pésta bertema ulang taun kadua

      Pikeun unggal ultah anak kuring, kuring sok ngarencanakeun sababaraha bulan sateuacanna. Pikeun Gabriela, dina taun katukang, anjeunna pinuh ku cinta pikeun sadayana ngeunaan Mickey sareng Disney. Hal khusus taun ieu nyaéta nyandak anak kuring ka Disney, dimana anjeunna tiasa pendak sareng Mickey nyalira. Senyum dina rarayna teu ternilai...
      Maca deui
    123456Next> >> Kaca 1 / 11