• whatsapp / WeChat: +8613609677029
  • jason@judipak.com
  • Kabar

    • Detroit Veterans Day Parade Honors Those Who Serve

      DETROIT. At the 17th Veterans Day parade in Detroit on Sunday, spectators waved, cheered and thanked veterans for their service to the country. The parade honors the Army, Navy, Marine Corps, Coast Guard, Air Force and Space Force and is organized by the Detroit Veterans League. It has stood in d...
      Waca liyane
    • Thanksgiving Day is coming…

      Thanksgiving Day is coming…

      Thanksgiving paper bags are a great addition for your Thanksgiving celebration. They will fit all of your party needs. These bags can be used during the Thanksgiving Day Game time to hold treats, party favors, coupons and more. They are even great to keep those small things in them like money whe...
      Waca liyane
    • The first choice to create the unique packaging

      The first choice to create the unique packaging

      High quality tissue paper is the first choice to create the unique packaging.Our premium-quality paper has been carefully selected, cutting edge technique and environmental protection. Luxury wrapping paper is a necessary home decor and makes a strong impact on your home. Gift wrapping tissue pap...
      Waca liyane
    • Christmas tissue wrapping paper

      Christmas tissue wrapping paper

      This Christmas season, give the gift of luxury and sophistication. Our tissue wrapping papers are made from high-quality paper and can be customized with your logo. So, whether you’re looking for a gift for the person who has everything or just want to add a little extra elegance to your holiday ...
      Waca liyane
    • Features and uses of tissue paper

      Features and uses of tissue paper

      The trademark paper is used for packaging after printing. Ordinary wrapping paper is mostly used for general commodity packaging, and the quality requirements are not strict. It can be divided into: ordinary wrapping paper, special wrapping paper, trademark wrapping paper, oil-proof paper, moistu...
      Waca liyane
    • Siklus tas blanja: ngrumusake lan ngrancang ulang kanggo revolusi kemasan sabanjure

      Siklus tas blanja: ngrumusake lan ngrancang ulang kanggo revolusi kemasan sabanjure

        Tas blanja plastik katon minangka bagean saka siklus. Sadurunge taun 1800-an, tas blanja ora ana; Pembeli nggunakake kranjang utawa ngirim bakul menyang omah, kaya pengiriman blanja online saiki. Kantong kertas teka nalika dadi gampang lan biaya-efektif kanggo ngasilake massal, o ...
      Waca liyane
    • Skenario aplikasi tas belanja kertas Kraft

      Skenario aplikasi tas belanja kertas Kraft

      Nalika nerangake tas tangan, produk sing kondhang, nalika blanja ing toko kayata sandhangan, sepatu lan tas, tas tangan sing apik bakal diwenehake kanggo pelanggan kanggo nggawa barang. Mesthine, tas tangan ora diwatesi ing industri kasebut. Miturut macem-macem tas tangan, ana macem-macem kegunaan, kayata ...
      Waca liyane
    • Larangan tas plastik New Jersey wiwit dina iki.Tips ngerti sadurunge menyang toko.

      Tansah mbalekake tas sing bisa digunakake maneh ing kranjang sampeyan minangka salah sawijining rahasia kanggo ngatasi larangan tas 4 Mei ing New Jersey. Wiwit dina Rebo, 4 Mei, tas plastik siji-siji bakal dilarang ing konter checkout ing kabeh toko, uga tas kertas ing toko kelontong gedhe.
      Waca liyane
    • Apa bedane kertas tisu MF lan MG?

      MACHINE FINISHED (MF) MF singkatan saka Machine Rampung. Nalika tissue lagi diprodhuksi liwat seri dryers. Pengering dilakokake kanthi kacepetan sing padha lan nggawe jaringan sing nduweni tekstur sing padha ing saben sisih. Tisu kasebut bakal alus nalika disentuh. We offer tissue iki ing White, K...
      Waca liyane
    • Coles nawakake tas blanja sing digawe saka sampah segara lan plastik daur ulang

      Jaringan supermarket Australia Coles wis ngluncurake tas blanja kanthi 80% plastik daur ulang lan 20% plastik sampah segara. Limbah segara kanggo tas blanja sing bisa digunakake maneh para pengecer ditemokake saka saluran banyu segara lan dharatan ing Malaysia. Tas kasebut cocog karo Coles ...
      Waca liyane
    • Desain kemasan karton kraft

      Kraft paper is a common material in packaging design. It is often used in the outer packaging of coffee, tea, handbag and so on. The quantitative range is from 80g / m2 to 120g / m2. There are differences between roll paper and fla...
      Waca liyane
    • Wanita misahake wong sawise nuduhake carane nutup tas hadiah Natal kanthi bener

      Ksenia Senn ngumumake teknik cepet ndhelikake hadiah ing tas hadiah tanpa tape utawa handuk kertas, sing nyebabake perselisihan antarane para pamirsa-sanajan sawetara wong kaget karo teknik iki, liyane mung ora duwe wektu Mbungkus hadiah mesthi dudu tugas sing paling gampang. - saka bungkus ...
      Waca liyane