• whatsapp / Wechat: +8613609677029
 • jason@judipak.com
 • mision

  Misioni yne

  Për të ofruar zgjidhjet më të plotë dhe konkurruese paketimit për klientët tanë, bashkon efikasitetit të specializuara nga objektet në të gjithë botën.

  Nxitur nga pasionin tonë për përsosmëri, ndërsa në lëvizje përpara me vrull nga suksesin e klientëve tanë, Judi Paketimi është një markë e njohur globalisht, që përfaqëson mundësi, përkushtim dhe cilësinë.

  Me kuptimin që konsumatorët bëjnë blerjen vendime kryesisht bazuar në perceptimin e produktit dhe pamjen, ne besojmë fuqishëm se bizneset e mëdha apo të vogla duhet të kenë qasje në mundësi të barabarta kur marketingun e produkteve të tyre.

   

   

  Vlerat tona

  Ndershmëria dhe Integriteti 
  bashkërendim 
  Inovacioni dhe përmirësim të vazhdueshëm 
  Kënaqësi të konsumatorëve